contact emailCompletează formularul din dreapta pentru a lua legătura cu noi și vom răspunde solicitărilor tale în cel mai scurt timp. Toate câmpurile formularului marcate cu * sunt obligatorii. La „Detalii Serviciu” scrie puțin despre ceea ce ne soliciți, pentru a putea să-ți oferim un răspuns prompt și la subiect. Sperăm într-o colaborare lungă si fructuoasă de ambele părți.

Ne poți contacta deasemenea și telefonic la numărul 0742 498 797 de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 18:00, prin fax la numărul 0364 814 051 sau direct prin e-mail la adresa webdesign@adidoro.ro nonstop.

Termeni și Condiții

Termenii și condițiile de utilizare ale acestui site stipulate și în formularul de contact alăturat se referă la contractul la distanță și alte aspecte legale privind modul în care vom colabora pentru realizarea serviciilor oferite.

Pentru asta, vă rugăm să acesați și să citiți documentul în care sunt prevăzute aceste aspecte aici: Termeni și Condiții.

Formular de contact

Prin completarea și trimiterea acestui formular de contact declar că am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate a acestui site.

2 + 5 = ?