conceptConceptul este proiectul între web design și programarea platformei pe care să ruleze. Este foarte important să fie studiați toți parametrii la care trebuie să funcționeze platforma pe care rulează siteul web și la baza acesteia să fie un proiect amănunțit.

Conceperea constă în analizarea amănunțită a design-ului, obiectul clar și bine definit al viitorului site precum și stabilirea conținutului minim pe care viitorul site trebuie să-l aibă, având în permanență grijă ca platforma acestui site să poată fi dezvoltată în permanență.

Așadar pentru a realiza un site web este nevoie de un proiect bine conturat, altfel problemele vor apărea din primele zile ale lansării acestuia. Apoi trebuie luate în calcul standardele web fără a face compromisuri prin aplicarea de scripturi care ajută doar îmbunătățirea calității vizuale și care încalcă flagrant aceste standarde. Trebuie găsită calea de a îmbina aceste două deziderate.

O creație frumoasă este un lucru bun, dar dacă nu reușește să transmită mesajul corect, este doar o pierdere de timp. Modalitatea noastră de a lucra este prin a întelege și studia nevoile tale, abia apoi pornim procesul de design și concepție.