despre noiadidoro™ WebDesign este o firmă cu domeniul de activitate ce se referă la tot ceea ce înseamnă WEB. adidoro™ este mai mult decât o firmă, este o echipă de oameni cu o amplă experiență în web design și aplicații web, dedicată dezvoltării de soluții web profesionale și atractive, iar serviciile pe care ți le oferim de web design și programare web, garantează faptul că afacerea sau site-ul tău nu vor fi trecute cu vederea de către internauți. Membrii echipei noastre sunt oameni cu o vastă experiență în web design și SEO (search engines optimization).

Întrebarea pe care mulți și-o pun înainte de a își extinde afacerea online, este dacă într-adevăr merită să o facă. Nu o să îți răspundem direct la această întrebare, ci vom lăsa exemplele următoare să te convingă.

Nu are rost să enumeram companiile care au înteles potențialul Internetului, și au decis să își extindă afacerea în această direcție. Și nu ne referim la companii mici sau medii, ci la mărci de renume, care au la dispoziție personal specializat si plătit tocmai pentru a veni cu noi idei referitoare la metodele de extindere a afacerii.

Și dacă ei au considerat că Internetul poate fi folosit în acest scop, nu are rost să-i contrazicem.

Sunt binecunoscute cazurile în care oameni care au avut o idee bună, au reușit să devina milionari în scurt timp cu o investiție minimă. Dacă tu consideri ca ideea ta are potential, de ce nu ai încerca? Trebuie să spunem mai multe? Ar fi inutil.

A îți extinde afacerea pe Internet înseamnă să alegi o echipă care să transforme ceea ce dorești, în realitate. Iar pasul acesta, deși nu pare, este adesea cel mai dificil. Asta deoarece există un număr foarte mare de firme pe piată care își oferă serviciile de web design, dar asta nu înseamna că rezultatul va fi unul de succes.

Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasă în fată din multitudinea de site-uri care există la ora actuală pe Internet.

Însă aici intervine adidoro™, noi avem capacitatea de a îți transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Începand de la înființarea firmei, și pana la în prezent, am avut ocazia sa intrăm în contact cu o mulțime de firme și oameni. Astfel am ajuns, ca în acest moment, sa avem relații de afaceri cu un număr mare de firme si site-uri.

Dacă vrei să ai afacerea ta online, sau doar un sit de prezentare, adidoro™ îți stă la dispoziție pentru realizarea ideilor tale. Contactează-ne!