serviciiVă oferim servicii de webdesign și programare web pentru prezența dumneavoastră online, programare PHP cu baze de date MySQL în combinație cu javascript, flash și alte limbaje de programare web, design și redesign site web, magazine virtuale, pagini web de prezentare, optimizare site pentru motoarele de căutare (SEO – Search Engine Optimizitation), configurare hosting, căsuțe de e-mail și tot ceea ce ține de prezența dumneavoastră online.

Web Design și creație pagini web. O afacere de succes implică în primul rând o funcționalitate perfectă a siteului. adidoro™ vine în sprijinul tău cu o echipă de oameni specializați în crearea de aplicații web cu orice grad de complexitate. Printre realizările noastre se regăsesc aplicații gen CMS (Content Management System), aplicații de e-commerce și altele.

Citește mai mult…

Template design și șabloane web. Un site trebuie, pe lângă o funcționalitate impecabilă, să aibă un design atractiv și ușor de folosit de către vizitatori. Dacă această parte nu e bine gândită, va deveni un neajuns ce se va reflecta într-o scădere a numărului de vizitatori către siteul tău.

Citește mai mult…

Promovare Optimizare și Servicii SEO. Noțiunea de SEO se referă la optimizarea unui site astfel încât acesta să apară printre primele rezultate în motoarele de căutare, după anumite cuvinte cheie. Ușor de zis, greu de făcut. adidoro™ oferă soluții reale de optimizare pentru sit-ul tău.

Citește mai mult…